Ok, here we go to the big G

Idag åker jag till Götlaborg för att fira nyår och spendera några dagar i den stora staden. GöttgöttGött! Ska bo hos pettrabror och sedan träffa endel gamla kära vänner. Jag ska leta för full hals efter en videokamera som jag kan ta med till den vackra kontinenten afrikatt. tänk att få ha allt på film. inte illa!
Ska även träffa johanna mky mkt. dansa dansa. härligt. vi ska planera lite.. lite mer..

nu är det nog dags för mig att börja packa väska till götet..hmm. det är jazztema på årets nyårsfest. vad ska jag ha?! glitter och glamour?! oh yes! det blir nog bra!

Vi hörs å ses.. haha, även att jag inte har några läsare.. kanske beror på att jag inte talat om det för någon typ, att denna blogg just har startat.. okaaajj.. kanske borde.. hmm ja och nej.

Ha de!

nue nue nue nue

Nu snart ska jag börja skriva denna blogg, på riktigt, inte på låtsas. Vet du varför jag ska börja skriva? Jo, för att jag är så lycklig..delvis är det därför. Jag känner att jag vill skriva av mig en massa, lycka. Det är nämligen så att jag har hittat en sådan fin person i mitt liv.
Han heter Johan, denna gången också. fine fine fine..finast.
Åh, varför hittade han just. Så här länge har  vi aldrig varit ifrån varandra, på ca en månad. Jag saknar honom så, och tänker på honom mest hela tiden. tänk att han fångade mitt hjärta så.

Det var Melina som påminde mig om att börja skriva i min blogg igen. Hon frågade hur det gick med den, och ville gärna läsa. tacko tacko. Melina, en fin vän! jag saknar dig.. det var länge sen nu. Hoppas vi ses i morgon, på julafton i kyrkan, eller snart därefter..

Idag har jag varit ute och gått halva dagen. Men först så tog jag en lång sovmorgon, som också innehöll en lång och skön dusch och sedan njutbar frukost, med Bo Kaspers. Promenaden varade från 14.30-17.30. Gick runt halva min gamla stad Tranås. Det var skönt. Med musik i öronen och ingen stress mår jag alltid bra.. Annars också för det mesta.
Jag gick till frisören som permanentade mitt hår för dryga månaden sedan. Det vart en miss. knappt inga lockar fäste på mitt tunna hår. usch, vad synd att jag betalade 700kr för det. Ingen såg att jag permanentat det! Så, idag. gick jag tillbaka och klagade. efter om och men fick jag mina 700kr tillbaka i min hand. GöTT!

Josefina, min gamla roomie. henne träffade jag 7 minuter på stationen! hon mellanlandade där. byte mellan två tåg. Det var så kul att se dig! fina fina josefina. kram kram och puss. hoppas vi ses snart. kanske i småland, kanske i Göteborg?
vi måste ses och prata snart..det är mycket vi har att gå igenom... :)

sedan mötte jag gunilla på dagiset. vi tog sälle hem och fikade..mmm.. gunilla och miko. mina päron.. undra hur länge jag står ut att bo här hemma. haha.. planet till afrikas kontinent lyfter den 20januari. tills dess ska jag vara här. förutom några dagar i Götet.. spännande att se hur det går. Bra tror jag..?!
Igår var det mys, mamma och jag satt uppe och pratade i några timmar. underbart.

Johanna som jag ska spendera mestadels av tiden i Kenya och Tanzania med, skrev ett fint mess ikväll.. tack kära du.
åh, vad kul vi ska ha därborta! tänk att du valde att hänge på! oh yeeah!

Nu ska jag söka o kolla lite sidor om Zanzibar. Jag vill åka dit, men vill Johanna? hoppas hoppas, tjat tjat.
vi ska så himla långt bort..kul och läskigt på samma gång. det börjar ju närma sig.

Johan, jag vill ha dig nära nära. kan du inte komma hit snart?  fina duueeen. booben. PussKram.


RSS 2.0