Kendwa!

Vi ar pa norra zanzibar och ahr det lite lugnt och fint...jag ar lite sjuk i kroppen...eller ja, lite trott...det gar nog over snart...halla, var e alla kommentarer?! tusen tack till min kara farmor, vad glad jag blir :)

kraaaammM!

Kommentarer
Postat av: farmor

Glömde igår att det är JULIA idag grattis på namnsdagen. Läser de inte på Din blogg jag tittar varje dag om der har kommit nåt nytt. Kram på Dej igen. farmor

2011-02-16 @ 19:36:21
Postat av: Elisabeth Svensson

Heeej! Det är underbart att få läsa allt du gör, ju mer jag läser desto mer vill jag vara där!! :)

Väldigt tråkigt att höra om kameran, det är ju korten som man minns med, men du får som sagt njuta ändå min vän.

Här är det jäkligt kallt, runt -20 varje dag så allt jag vill göra är att åka iväg!!! Du är i tanzania, en annan vän i indien o sandra borg är ju i australien... vill inte veta hur varmt o härligt det är för då blir jag så ledsen över att jag måste vara här... ;)

Hoppas ni har det fortsatt toppen på zanzibar o att det blir kul sen på fastlandet :) Krya på dig!!

Förresten så vore det bra om jag kunde få veta när du kommer till umeå så jag kan ta ledigt då, har ju praktik hela april o halva maj! :)

Puss puss o kram kram!! :D

2011-02-17 @ 13:36:03
Postat av: farmor

Har kollat på kartan och sett var Du är hur lång tid tog bussresan? måste vål tagit en hel dag eller mera va bara det jag ville kram

2011-02-18 @ 09:58:24
Postat av: Inaa

JULIA! :D

Av ren slump kom jag på att du är i Afrika! Helt sjukt ju, visste inte att du vart i Tanzania - ska precis boka flyg dit! Haha, väldigt komiskt - åker dock i september (illa,illa) Hoppas du har det braaa!

Många kramar INa

2011-02-21 @ 10:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0